Ihmiset

     
 

Susanna Taskinen
asianajaja
puh. 040 505 2892
susanna.taskinen(at)pt-law.fi

 

 

 

 

Susanna Taskinen

Susanna Taskinen on toiminut asianajajana vuodesta 2007.

Hän työskenteli opiskeluaikana avustajana Asianajotoimisto Tapani Taskinen Oy:ssä ja sitä ennen Asianajotoimisto Wahlberg & Taskinen Ky:ssä.

Hän työskenteli opiskeluaikana myös Espanjan suurlähetystössä Helsingissä ja useissa kotimaisissa elokuvatuotantoyhtiöissä hallinnollisissa ja tuotannollisissa tehtävissä sekä teki espanjan kielen tulkin ja kääntäjän töitä.

Hän valmistui oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopistosta 2003.

Asianajotoimisto Puha & Taskinen Oy:n osakas hänestä tuli 2006.

Susannan erityisosaamisalueita ovat perhe- ja perintöoikeus, sopimus- ja osakeyhtiöoikeudelliset asiat, työoikeus, yhdistys- ja säätiöoikeudelliset asiat, kotimainen ja kansainvälinen välimiesmenettely sekä yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset (asiantuntijakoulutus 2004–2005).

Susannan päämiehet ovat kotimaisia ja ulkomaisia yksityishenkilöitä ja yhtiöitä.

Päätoimensa ohella Susanna toimii Jalmari ja Rauha Ahokkaan säätiön asiamiehenä ja hallituksen jäsenenä. Susanna on myös Helsingin asianajajayhdistyksen hallituksen jäsen.

Hän on asunut Etelä-Amerikassa, Espanjassa ja Ranskassa ja hoitaa toimeksiantoja suomen lisäksi englanniksi ja espanjaksi, tarvittaessa myös ranskaksi.

Työajan ulkopuolella Susanna harrastaa englantilaista valssia, argentiinalaista tangoa ja kuubalaista salsaa. Häntä innostavat korkealaatuiset ateriat, inhimilliset huippusuoritukset, yllätykselliset juonenkäänteet sekä välimerellinen ilmasto.